Sponsors

Waarom sponsors nodig?

Het kamp is er voor alle kinderen, we willen de toegankelijkheid waarborgen door de prijs zo laag mogelijk te houden. De deelnemersgelden zijn niet genoeg om het kamp van te bekostigen, dus we zoeken sponsors.

We zijn alle ouders dankbaar die een extra bijdrage betalen als ze hun kinderen inschrijven en we kunnen meer gebruiken omdat we graag nieuwe tafeltennistafels, een tafelvoetbalspel en nieuwe speeltoestellen willen aanschaffen. We zullen ook nieuwe tafels moeten gaan kopen, solide tafels die niet kunnen omvallen, we willen geen ongelukken. De kosten voor deze investeringen hopen we via sponsoren te dekken.

Waarom sponsor zijn?

Je helpt met je bijdrage een lokaal initiatief dat voor kinderen uit de buurt een super gaaf zomerkamp organiseert. Kinderen van diverse achtergronden spelen een week met elkaar samen, sluiten nieuwe vriendschappen, leren nieuwe dingen in de duinen, de natuur en van elkaar, Dat wil je toch mogelijk maken!

Als je wil, kunnen we je naam vermelden op onze website en in onze e-mail handtekening. Als je geen vermelding van je naam of van je bedrijf wil, geen probleem!