Wie zijn wij

Hoi allemaal,Afbeelding met persoon Automatisch gegenereerde beschrijving

Mijn naam is Jeffrey, ik ben 30 jaar oud en ik ga vanaf 2012 mee met dit vakantiekamp.
Sinds 2018 mag ik samen met twee anderen hoofdleiding zijn van het kamp en dat is ontzettend leuk!
In mijn dagelijks leven ben ik leerkracht op een basisschool, waarbij ik les mag geven aan 23 ontzettend leuke groep 6-ers. Maar stiekem verlang ik het hele jaar door naar die ene drie weken, aan het begin van de vakantie…

Op ons kamp hebben de kinderen écht vakantie. Lekker doen waar ze zin in hebben, ontspannen, genieten… Ik beschouw het als een voorrecht dat ik ieder jaar mag helpen om zoveel kinderen dit plezier te bezorgen.
Hopelijk tot op het kamp!

Hoi allemaal, Afbeelding met persoon Automatisch gegenereerde beschrijving

Mijn naam is Melanie, ik ben 30 jaar en ben in 2012 begonnen met Licht en Lucht. Dit wordt dus mijn 12e jaar dat ik mee ga. Ik ben eerst 7 jaar als leiding mee geweest en het wordt nu mijn 4e jaar als hoofdleiding. 
In het dagelijks leven werk ik als Onderwijsassistent op een Basisschool voor Speciaal Basisonderwijs in Amsterdam. Dit doe ik met heel veel plezier.

Ik ben altijd erg blij wanneer het eindelijk weer vakantie is. Want dan mogen we weer! 
Ik kan mij geen betere besteding van mijn vakantie bedenken.